εικονικό ημερολόγιο

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που ονομάζεται My Year book, η οποία παρέχει χώρο στους χρήστες προκειμένου να έχουν το δικό τους, διαδικτυακό ημερολόγιο.  Επιχειρηματική ιδέα η οποία στέφθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα να έχουν βγάλει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ξεκίνησε ως και σήμερα, απασχολώντας στιγμή 45 εργαζομένους, έχοντας  περισσότερους από τρία εκατομμύρια χρήστες και προσελκύει διαρκώς διαφημιστές.

MeetMe-Logo-RedoΗ συνέχεια σε αυτήν την ιστορία είναι ότι η    My Year book συγχωνεύτηκε με Quepasa Corporation και το αποτέλεσμα ειναι η MyYearbook MeetMe.   Σήμερα, η Meet Me είναι η κορυφαία κοινωνικό δίκτυο για τους νέους ανθρώπους στις ΗΠΑ με ηγετική θέση στην αγορά για την κοινωνική δικτύωση. Με το 60% της κίνησης να προέρχεται από το κινητό, η MeetMe γίνεται γρήγορα ο τόπος κοινωνικής συγκέντρωσης.  Η εταιρεία δραστηριοποιείται MeetMe.com και MeetMe εφαρμογές για το iPhone, iPad, Android και στα Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
mm_logo_high_res_colorMyYearbook ξεκίνησε το 2005 και μεγάλωσε σε περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο προβολές σελίδων σε  φορητές πλατφόρμες και 1,2 δισεκατομμύρια προβολές σελίδων στο διαδίκτυο κάθε μήνα, που το καθιστά σε  ένα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.  Ήταν επίσης η ιστοσελίδα # 1 στην κατηγορία comScore teens  με τις περισσότερες επισκέψεις από οποιαδήποτε άλλη στη κατηγορία της.