ΝΗΡΗΙΔΕΣ

Νηρηίδες «φυτικά καλλυντικά» 

Δέσποινα Κακαρούνα απόφοιτος σχολής αισθητικής! Οι Νηρηίδες ήταν χρόνια ένα όνειρο για εμένα, που σιγά σιγά έγινε πραγματικότητα αφού αμέσως μόλις τελείωσα τις σπουδές μου πάνω στην αισθητική και κοσμητολογία ξεκίνησα την δημιουργία συνταγών και προϊόντων περιποίησης.

Οι Νηρηίδες είναι μια νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς που όμως βασίζετε στην παράδοση. Μετά από χρόνια έρευνας και μελέτης δημιουργήθηκε το 2012 το πρώτο στον νόμο Αιτωλοακαρνανίας, εργαστήριο σαπουνιού και φυτικών χειροποίητων καλλυντικών και βρίσκετε λίγα λεπτά μακριά από την πόλη του Αγρινίου, εκεί παρασκευάζονται όλα τα προϊόντα πατροπαράδοτα και χωρίς καθόλου χρήση χημικών και συντηρητικών με πολύ φροντίδα, χρησιμοποιώντας πάντα εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, αξίζει να τονίσουμε ότι πολλές από τις πρώτες ύλες προέρχονται από μικροπαραγωγούς τις περιοχής αλλά και τις υπόλοιπης Ελλάδας.

Το πάθος τον γονιών μου για την μελισσοκομία με έκανε να αφοσιωθώ και να εκμεταλλευτώ τις πρώτες ύλες που μας έδινε απλόχερα η φύση. Οι πρώτες συνταγές είχαν να κάνουν με τα παράγωγα της μέλισσας, κερί, μέλι, πρόπολη, στην πορεία μελετώντας κάθε είδους φυτικά συστατικά έγινε η πρώτη σειρά περιποίησης, το βούτυρο σώματος και η μους σαπουνιού είναι το σήμα κατατεθέν των Νηρηίδων και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι τα τοπ προϊόντα μας.

Τώρα μετά από 6 χρόνια λειτουργίας τα προϊόντα μας εξελίσσονται μέρα με τη μέρα και προστίθενται νέες συνταγές, πλέον τα φυτικά λάδια τα βούτυρα και το κερί μέλισσας φυσικά πρωταγωνιστούν στα καλλυντικά μας, μιας και είναι η βάση όλων τον προϊόντων.

www.n-cosetics.gr

www.facebook.com/nhrhides.cosmetics 

e-shop

n-cosmetics@hotmail.com